İZMİR / KARABAĞLAR - Şehit Komiser Abdullah Ortanca Ortaokulu

Nis

Şehit Komiser Abdullah Ortanca Ortaokulu olarak Kültürpark’ta düzenlenen İzmir Kitap Fuarına 130 öğrenci ile katılım sağladık.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutladık. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü günü programını okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdik. Programda emeği geçenler Aslı Karadere, Aslı Çelimli, Çiçek Karamanlı öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerimiz Karabağlar İlçesi Okullararası Yıldız Erkekler Dart İlçe birinciliği müsabakasında okulumuzu en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Karabağlar ilçesinde düzenlenen okullar arası Yıldız Kızlar Dart Turnuvası'nda İlçe 3.sü olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz

Mrt

"2. Dönem Ortak Sınav Tarihleri"miz belli oldu. Öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz.

Mrt

Paylaşma ve yardımlaşma ayı, onbir ayın sultanı RAMAZAN geldi. "Hoşgeldin Ramazan" temalı panomuzu hazırladık.

Mrt

Okul müdürümüz Sn. Gül DALGEÇ ve müdür yardımcılarımız, okulumuzda görev yapan tüm kadın personelin 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutladı.

Mrt

Çedes Projesi Kapsamında Karabağlar Gençlik Merkezi'nde bulunan ritim atölyesine katılım gerçekleştirildi.

Mrt

Çedes Projesi Kapsamında Karabağlar Gençlik Merkezi nde reversi etkinliği gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz Genel Veli Toplantısı; velilerimiz, tüm idari kadromuz ve öğretmenlerimizin katılımıyla okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.  Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

7/C sınıfından Elif Altaş Yıldız isimli öğrencimiz, Kızlar Atletizm il birinciliği yarışmasında uzun atlama branşında il 4.sü olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Bugün okulumuzda "Okul Sağlığı ve Beslenme etkinliği" kapsamında elma yeme etkinliği yaptık.

Çedes Projesi panomuzu hazırladık.