İZMİR / KARABAĞLAR - Şehit Komiser Abdullah Ortanca Ortaokulu

Ara

Şehit Komiser Abdullah Ortanca Ortaokulu olarak Çedes projesi kapsamında "İzmir Kültür Sanat Fabrikası" gezimizi gerçekleştirdik .Öğrencilerimiz müzeyi ve kütüphaneyi ziyaret ederek unutulmaz deneyimler edinme fırsatı buldular .

Ara

Çedes Projesi kapsamında proje öğretmenimiz Duygu Yavuz ile birlikte "Sancar Maruflu Bilim Merkezi" gezimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz eşsiz tecrübeler edinip birebir deney yapma fırsatı buldular .

Kas

Şehit Komiser Abdullah Ortanca Ortaokulu Ailesi olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü Yemeğimizi Gerçekleştirdik. Gecede; tayini çıkan eski müdür yardımcımız Sn. Uğur DEMİR'e okulumuz adına Okul Müdürümüz Sn. Gül DALGEÇ, plaket takdim etti. Okulumuz için yaptığı çalışmalar ve emeklerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi. Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete irtihal edişinin 85. yıl dönümünde, onu saygı ve minnetle anıyoruz. Törende emeği geçen tüm değerli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Haftasonu etkinliği olarak Göztepe Voleybol Maçına Katıldık. Öğrencilerimiz, maç öncesi düzenlenen yarışmalar, yüz boyama etkinlikleri ve oyun alanında oynanan oyunlarla keyifli anlar yaşadılar.

Ekm

Emeği geçen Kızılay Kulübü öğretmenimiz Gizem Kahraman ve kulüp öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Ortaokul Kızlar Halı Saha Futbol Turnuvası'na katılan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuz Genel Veli Toplantısı 22.10.2023 Pazar günü; velilerimiz, tüm idari kadromuz ve öğretmenlerimizin katılımıyla okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Öğrencilerimize, Karabağlar İlçe Sağlık müdürlüğü Sosyal Hizmet Uzmanı Hande Akyüz DEDE tarafından siber zorbalık, teknoloji bağımlılığı, güvenli internet kullanımı ile ilgili seminer verilmiştir.

Ekm

Şehit Komiser Abdullah Ortanca Ortaokulu Öğrencileri, değerli öğretmenlerimizin gözetiminde TEKNOFEST İzmir Festivali'ne katıldı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.